Psihoterapie Bucuresti - Centrul Cuore
Acasa Despre noi Echipa Servicii si tarife Galerie Contact Noutati Facebook

Centrul de psihoterapie si consiliere familiala Cuore

Despre noi

Misiunea noastra

Sa gasim solutiile potrivite pentru a aduce un echilibru vietii tale emotionale, fizice si spirituale. In cadrul centrului de psihoterapie te asteptam intr-un mediu securizant, relaxant si primitor, intr-o atmosfera placuta si benefica starii tale sufletesti, bazata pe incredere si confidentialitate.

Echipa de psihologi specializati in psihologie clinica evalueaza dezvoltarea neuropsihologica, dezvoltarea emotionala (EQ) si gradul de inteligenta (IQ) la copil, evalueaza personalitatea si comportamentul la adulti, evalueaza gradul de discernamint si GAF la seniori.

Echipa de psihoterapeuti acorda asistenta terapeutica individuala sau in grup, atit copiilor cit si parintilor, adolescentilor si tinerilor, adultilor si virsnicilor.

Ne-am propus ca sutele de ore prin care ne-am format ca si profesionisti sa le punem in slujba celor care au nevoie de noi. Avem convingerea ca numai printr-o abordare personalizata a fiecarui caz, se pot obtine cele mai bune rezultate terapeutice.

Avem incredere in dorinta interioara a fiecarei fiinte de a se indrepta si vindeca, de a creste si a se dezvolta, de a fi bine in pielea sa. Va asteptam sa faceti primii pasi spre "mai bine" alaturi de specialistii nostri.

Suntem o echipa de profesionisti specializata pe lucrul cu copiii si familia acestuia, dar si pe lucrul cu individul si nevoile sale, autorizata juridic si profesional ca si Societate Civila Profesionala, si avem ca scop practicarea profesiei de psiholog - psihoterapeut la standarde inalte in beneficiul OMULUI.

PSI